Si U Bë Ḃṍṛḁ , Mollë Sherri Në Mes Arian Konomit Dhe Arbana Osmanit


Sipas opinionistit të Për’puthen, moderatorja mund ta ketë bërë këtë për shkak të Ᏸo ra.
Në fakt jo drejtpërdrejtë prej saj, por sepse Arjani është shprehur dikur se Ᏸo ra është prezantuesja më e mirë në Shqipëri dhe Arbanës kjo nuk i ka pëlqyer.

Më saktësisht opinionisti u shpreh: “Arbana më ka hequr nga following (personat që ndjek në Instagram). Unë nuk e kisha marrë vesh, por dikush më shkroi që kur kam thënë për Ᏸo ra që është prezantuesja më e mirë në Shqipëri, atëherë kur ishte momenti i saj i vështirë, siç duket i ka mbetur hatri. Unë nuk e kam hequr nga following. E kam xhan.”
Kujtojmë se Konomi ka qenë për disa sezone pjesë e Big Brother, sigurisht si opinionist, duke punuar kështu me Arbanën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *