”Nuk i rezistoja dot bukurisë”/ Burri nga Anglia lë gruan për refugjaten nga Ukraina


Një milioner britanik ka tradhtuar bashkëshorten e tij me refugjaten ukrainase, të cilën çifti e kishte mikpritur në shtëpinë e tyre.

Haakon Overli, 52-vjeç nuk mundi t’i rezistonte bukurisë së ukrainases, e për pasojë la gruan e tij dhe nisi të bashkëjetojë me ukrainasen në një apartament përballë shtëpisë që kishte me bashkëshorten tij në Mbretërinë e Bashkuar.

Gazeta britanike “Daily Mail”, raporton se biznesmeni loboi aktivisht te politikanët britanikë për të ndihmuar refugjatët ukrainas të gjenin strehë në Britani. Gjithashtu biznesmeni britanik loboi te qeveria britanike për të përshpejtuar dhënien e vizës për të dashurën e tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *