Mërgimtari Që Gati E Bëri Gjyshen Për Spi Tal, Pasi Donte Ta Martonte Atë Me Zor!


Me hapjen dhe popullarizimin e rrjeteve sociale, kemi rast të njihemi me shumë më shumë njerëz.
Ka persona të cilët janë bërë të famshëm vetëm për shkak të postimeve të tyre në Facebook, Instagram, T ik T ok, apo Yo u tube.

Së fundi, shumë çifte kanë hapur llogari dhe postojnë video nga përditshmëria e tyre. E, një nga këto çifte shqiptare në Diasporë janë edhe Florenti e Lorentina.
Dyshja së fundi e kanë futur në lojë edhe gjyshen e Florentit, e cila ka marrë mjaftë pëlqime. Përmes ‘kamerave te fshehta’ që i bëjnë gjyshes, videot e çiftit arrijnë të marrin shumë klikime.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *