Megi Pojani Sapo Hodhi Kunjën E Radhës Ndaj Endri Çekiçit!


Kryefjala.com zbuloi se showgirl Megi Pojani dhe futbollisti Endri Çekiçi kishin udhëtuar drejt ishujve të Afrikës.
Ndonse edhe udhëtimet e Megit në Turqi kanë qenë të shpeshta.

Mbrëmjen e djeshme Megi ka lajmëruar nëpërmjet postimeve në Instagram se do të shiste foton e këmbëve të saj, një ankand ku të gjithë kanë hedhur shifrat e tyre duke shkuar deri në 5000, përbri kësaj ajo shkruan:
“Kemi 5k, ofertë tjetër para se të përplaset çekiçi?”. Prisni pak çekiçi si në ankande apo Endri Çekiçi epo ti mund ta kesh si të duash, ne e morëm si provokim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *