Jo Të Gjithë E Vunë Re Këtë Detaj, Veshja E Shkëndije Mujajt Shkakton Debat!


Shkëndije Mujaj prej kohësh i është përkushtuar fesë myslimane, duke lënë edhe muzikën. Së fundmi, ajo ka postuar disa foto nga bregdeti, por veshja e saj ka shkaktuar shumë debat.

Komentuesit e kryqëzuan Shkëndijen duke e akuzuar për zhveshje, por mesa duket nuk e paskan vënë re një detaj.
Poshtë këmishës, Shkëndija ka veshur një bluzë ngjyrë nude dhe po ta shihni me kujdes vihet re qartë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *