(Foto) Ishte në ‘Big Brother’/ Egzona shfaqet më e bukur se më parë nga plazhet shqiptare


Prezantuesja dhe gazetarja e “RTK”-së, Egzona Rafuna, ka shumë më tepër vëmendje që nga pjesëmarrja e saj në “BBV”.

Pas daljes nga ky shou real, ajo ju kthye sërish emisionit në televizion, të cilin vazhdoj ta bëjë bashkë me kolegun e saj, Arbër Zeka.

Egzona këto ditë po kënaqet me pushime në bregdetin shqiptar, nga ku po i shërben ndjekësit me foto.

Egzona Rafuna kurrë më herët nuk është parë kaq attaktive gjithashtu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *