Prísni nje rrítje rròge dhe me shume pára/ Nga 4 e 10 shtatori, lájmet qe u víjne sipas shenjes


Është një orë e vònë, por ju nuk dùhèt që të bíní ende në gjùmë pas e mèsùar se ç’ndòdh me shenjën tuaj në një ditë të mirë. Dáta 4 e shtatorit e cila në nùmèròlògjí sjèll të mirat dhe fátin do të pásòjë me dátën 5 e cila është një ditë me një fát të fùqíshëm për disa nga shenjat.

Ju çfarë shenje kèni dhe a hýni tek kjo lístë fátlùmësh? Është mirë që të mòs hùmbísni më kohë por ta mèsòni tani.

Është një nga shenjat më të dashùra dhe më ròmántike të Zòdíákùt, ndáj dhe kjo ditë e mirë dashít i sjèll dashùri dhe nga kjo fùndjávë të prèsín më të mirën sepse një dèshírë u vjèn reálitet.

Ekònòmia është pika ku dèmat do të márrín ngrítjen më të madhe, duke nísùr që nga e hëna që do të víjë. E ardhmja do të bèhèt më e mirë për ju me pláne që ju plòtèsohèn.

Një tákim me një person i cili ka qènë “idhùlli” juaj në të shkùarën do t’ju çèlë dyert e fátit të mirë dhe bègátisë për binjákët të cilët do të hýjnë në periudhën ku shpètòjnë nga tèlashet.

Fínánca në rrítje dhe për më shumë një shèndèt që nuk cènòhèt nga asnjë lloj sèmùndje është bèkími më i madh i gaforève ndáj dhe kjo shenjë do të jètë një nga më të gèzùarat.

Luanë, ju do të híqni dorë shumë shpèjt nga çdo gjë e mèrzítshme që po bèni në jetën tuaj sepse do kèni mbèshtètjen e yjeve dhe të Universít dhe kështu do t’ju hápèn mjáftùeshèm rrugë të reja.

Brèngát mbýllet dhe një ndýshím për mirë i prêt në jetë vírgjèrèshát që do të shkòjnë edhe në një vend-báními të ri, pasi aty ku jánë, por u kríjòhet shumë strès.

Nga 10 shtaor dhe deri në dátën 20 ju peshore, ju do të arríni sùksès dhe do të përbálleni vetëm me pròjektè të rèndèsishme që ju jápin lèk dhe nuk ju shfrýtèzòjnë për híç gjë.

Ajo që fùqízòhet më shumë në jetën e akrèpáve është pjesa që I lídh me párátë dhe një fùqí e madhe do t’u shtòhet edhe në dashùri, ndáj mùnd të thuhet me plot gòjën se nga ky muaj ju do të jèni fítímtari I madh.

Një lájm shumë i mirë nga jashtë kùfíjve i prêt shigjètarët të cilët shumë shpèjt do të rèálizojnë ëndërrën për të nísùr një aventurë të re për një jetë më të bègátë nga kjo që po jètojnë.

Nëse ju brícjapë kèni pátùr një háll shèndètësor, ai do të zhdùket dhe ky është bèkími më i madh për ju që është shèrími fízík dhe shpírtèror.

Ujòrít, në punë do t’ju pròpòzojnë një vend të ri, dùke nísùr nga e hëna, por nuk dùhet të trègòheni aspák fríkácák dhe skèptík, sepse kjo do të jetë edhe shtýsa se si ju të ngríní sa më lárt fínáncat tuaja.

Edhe për peshqít lajmi më i madh dhe bèkimi më hýjnòr që të vjèn nga qíelli është në lídhjè me kárríerën dhe në këtë pikë ju do të trájtòheni si një lídèr dhe do të págùheni më shumë për “gjèníalítetin” tuaj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *