Janë kopje e saj, këto janë vajzat binjake të Zhades


Janë kopje e saj, këto janë vajzat binjake të Zhades

Nëse përmendet emri Zhade, menjëherë mendja të shkon te seriali Kloni.

Ishte telenovela braziliane ajo që i bëri për vetë një numër të madh adhuruesish anë e mbanë botës, shkruan ORAinfo.

Ajo çka e bëri të veçantë këtë serial, ishte se e gjithë ngjarja që zhvillohej ishte e bazuar në ngjarje të vërtetë, prandaj kishte aq shumë shikueshmëri.

E njëra nga personazhet më të dashura ishte ajo e Zhades, rol ky i luajtur nga aktorja, Giovanna Antonelli.
Tani, sot te jeta e saj ka ndryshime të mëdha, sepse është bërë nënë e tre fëmijëve, një djali dhe dy vajzave binjake.

Shikoni se sa shumë i kanë ngjarë vajzat asaj./ORAinfo/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *