Tërhèqín shume fat dhe párá, këto janë gjërat që dùhèt të bèni ùrgjènt në shtëpinë tuaj


Sipas fil.ozofisë së F.eng Sh.ui, dhoma e ndenjes është vendi më i rèndësishëm në shtëpi, pasi aty kaloni më shumë kohë. Gjithashtu, për të tèrhèqur mirëqenien, fatin dhe párátë, dùhèt ta rregùlloni atë sipas rregùllave të përcáktuara sáktësisht të F.eng Sh.ui.

Në radhë të parë, dhoma e ndenjes dùhèt të jetë e ndriçuar mirë, të dùket e rehatshme dhe të japë përshtýpjen e ngrohtësisë dhe mirëseardhjes. Për sa i përket divanëve, gjëja dùhèt të jenë në një pozícion të tillë që të shihni se kush po hyn në dhomë.

Do të ishte mirë nëse nuk do të kishte pèngesa nga hyrja në qendër të dhomës, sepse ashtu si mysafiri do të ecë nga dera në dhomën e ndenjes, energjía e mirëqenies do të mùnd të qárkùllojë lehtësisht në këtë dhomë më të rèndësishme të shtëpisë.

Prandáj është ideale të vèndòsni divane dhe kolltuqe të mbështètur në mur, dùke e lënë qendrën bosh. Të gjíthëve u pëlqen të mbájnë rafte të lehta në dhomën e ndenjes, por nëse doni të r.uani libra atje, është mirë të zgjídhni dòllapët me dyer xh.ami.

Çdo gjë që dùket e parr.egùllt do të ketë gjíthashtu një efekt të kèq në rrjèdhát e energjísë dhe píkërisht kështu mùnd të dùken raftet e mbipopùlluara me libra. Prandáj, vèndòsni bimë të gjelbra shtëpie në raftet e hapura.

Muaji që sápo kemi hyre dhe muajt ​​e ardhshëm do të jenë shumë te mire financiarisht për disa shenja. Astr.ologët theksojnë snje plan i mirë investimi, bòrxhèt dhe shpenzímet e paa.rsyeshme do t’i çojë në ùgjidhje pròblèmesh financiare që do të zgjasín deri në fùnd të vjeshtës. A jeni mes tyre?

Dashi, kjo shenjë nuk do të ketë pròblème serioze financiare në muajt e ardhshëm. Muaji tetor dhe nëntor do të jenë veçánërisht të mire për ata që kanë familje sepse do të kenë shumë fitime u.rgjènte. Disa do të árríjnë të dalin financiarisht ndërsa shumë do të detyrohen të lajne bòrxhe nga miqtë apo të afërmit.

Ujorët do të kenë shumë sfída dhe do të pë.rballen vazhdimisht me lehtesi për sa i përket páráve. Do prisni rritje të të ardhùrave, e bonuse dhe përgatituni për te mira. Astr.ologët kanë lájme të mira, shenja juaj do të jetë me fat. Megjíthatë, viti i ri sjell mùndësi dhe të ardhùra kur nuk e prisni.

Akrepi, personat që kanë lindur nën këtë shenjë do të kenë një periudhë të m.ajme gjatë muajve të ardhshëm sa i përket financave. Do të ketë shumë ngritje. Ndoshta do të keni në diçka, por një gjë është e sígùrt, do të árríni të dëshíròni më shumë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *