”Si mendon për tradhtinë?”/ Selvija e thotë hapur përgjigjen e saj


“Çfarë mendon për tradhtinë?”, e ka pyetur një ndër ndjekësit. Selvija e ka konsideruar si veprimin më të ulët që mund të bëjë njeriu.

Një tjetër ndjekës e ka pyetur nëse ka ndërmend t’i rikthehet punës. “Tani primare kam rritjen dhe edukimin e Roelit. Vitin tjetër mendoj të vazhdoj të punoj dhe të sjell diçka që unë di ta bëj më së miri”, është përgjigjur ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *