Nëna E βoṛa Zeṃanit Të Lë Pa Fjalë Kur E Ngritë Zërin E Saj


moderatore e ditëve të sotme, por edhe këngëtare e dikurshme.

βoṛa ,tani e kuptuam se kujt i ka ngjarë. Nëna e saj Ermira paska një zë të mrekullueshëm, shkruan “Kosovarja”

Zonja Ermira,përveç zërit të bukur i bie dhe kitarës për mrekulli duke e përshtaur me melodi.

Ajo la pa fjalë ndjekësit e së bijës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *