Mos flíni ende! Muaji do te víje me thès lèkesh dhe vetem 4 shènja do ti kapín ato


Nje l.ajm per Dashin, Në dashùri mùnd të ketë ndonjë kèqkuptim të vogël në çift, më mirë të he.shtni. Në pùnë jeni dùke kèrkuar një shpërblim dhe kush e di pse koha juaj ende nuk po vjen.Degjoni ju Dema dhe, Kushtojini vëmendje sërish për disa ditë gjërave në dashùri, Afërdita mbètet në kah të kùndèrt. Por së shpèjti vijnë lájme për ata që janë vetëm. Në pùnë po kèrkoni përgjígje konkrete për të ardhmen tuaj, jini të durueshëm.

Per ty Binjak, Ky muaj që po nis, fokusohèt në ambíentin tuaj të pùnës, ndërsa nnë dashùri mùnd të ketë komplíkime. Është e rèndësishme që nga tani deri të díelën të rishíkoni diçka në vendin e pùnës.

Ta dini mire ju Gafore se Ky shtator do të jetë muaji ideal për të kèrkuar sqárime në dashùri. Në pùnë, megjíthatë, ndonjëherë ndrýshimet e paprítura ju kanë kríjuar disa vèshtírësi.

Luan i dashur, Dashuria nuk shkòn ashtu siç do të donit për shkák të një Hëne të kùndèrt, por mòs u h.utoni. Mos u shqètësoni shumë në pùnë nëse díkush ju ka pènguar, kjo nuk do t’ju pèngojë të árríni qèllimet tuaja.

Mos e h.arroni kurre ju Vir.gjeresha se Ju ka mbètur pak kohë për të shijuar Venusín në shenjën tuaj, dùhèt të ríku.peroheni nga një periudhë në të cilën e keni lënë veten të përpihèt nga pùna. Në fùnd të fùndít, megjíthatë, pasi të kapërceni disa vèshtírësi, mùnd të fílloni ta shíkoni të ardhmen më me qetësi.

Edhe per ju Peshore, Në dashùri Mërkùri do të hyjë në shenjën tuaj. Më në fùnd mùnd të ar.kivoni histori të káluara dhe të mendoni për të ardhmen. Puna ju vë përpárá zgjèdhjeve të rèndësishme, mòs hezítoni.

Yjet ju thone juve Akrep, l.ërini historitë që ju kanë lënë një shije të hídhùr, angazhohuni për të gjetur qetësínë. Së shpèjti mùnd të keni tákime të reja. Duke pùnuar në sájë të Hënës në shenjën tuaj, mùnd të pèrdorni intuitën për të realizuar projektet dhe synimet që keni.

Sa per shi.gjetarin, m.und të jetë një periudhë e pavèndòsmërisë së madhe në fùshën sentimentale. Sakaq në pùnë trègòhuni të kùjdèsshëm dhe më të vëmendshëm në aspektin ek.onomík, sidomòs nëse keni biznesín tuaj.

Per Bricjapin, Ishte një gusht disi i turbùllt për ju përsa i përket ndjenjave. Megjíthatë shpresat tuaja ríkthehen në shtator. Në pùnë keni ende shumë dýshime, edhe nëse ju dùket se jeni p.ajtuar me áktin.

K.ujdes Ujor, Afërdita në dizav.antazh me shenjën tuaj, ka kríjuar kaq shumë konf.uzíon në dashùri. Por kjo gjèndje është gati të márrë fùnd. Ju do ta lini pas për të parë qártë të ardhmen. Në pùnë Jupiteri dùket se ju buzèqesh dùke ju dhënë shpresë për një projekt.

Edhe ju Peshq k.ujdes sepse pro.blemet me një ish mùnd të përsëriten, bèni kùjdès këtë muaj, shmángni komplíkimet. Edhe në pùnë nuk dùket të jetë një nga periudhát më të thjeshta, mòs i mèrrni gjërat majë më majë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *