Mërgimtari Të Dashurës Gjermane: Eh I Lumi Unë Për Tye , Ç’ma Ke Thy Dy Copsh Krejt A !!


Pothuajse çdokush e njeh. Rasim Avdyli nga Gjermania, ka marrë mijëra komente dhe pëlqime në videot e tij në “”. Në to, 48-vjeçari më së shumti flet për lidhjen e tij të dashurisë.

Për shkak të dashurisë së madhe që ai ka për të dashurën e tij nga Gjermania, e cila para disa është konvertuar në myslimane dhe është martuar me të, mërgimtari vazhdon të publikojë video me të, duke i sjellë fansave të tij momente tejet qesharake.

Së fundmi, Avdyli ka publikuar një video tejet interesante, ku shihet me të dashurën e tij në autobus. “Mi bani letrat, pare me ka dhanë, Tesha me ka dhanë, tonat mi ka dhanë edhe po vjen me mu në Kosovë”, thotë mërgimtari.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *