Mërgimtari Rasim Avdyli i përgjigjet ftesës për Big Brother: Vetëm me shacin tim.. Mendimi juaj? ?


Pothuajse çdokush e njeh. Rasim Avdyli nga Gjermania, ka marrë mijëra komente dhe pëlqime në videot e tij në “”. Në to, 48-vjeçari më së shumti flet për lidhjen e tij të dashurisë.

Për shkak të dashurisë së madhe që ai ka për të dashurën e tij nga Gjermania, e cila para disa është konvertuar në myslimane dhe është martuar me të, mërgimtari vazhdon të publikojë video me të, duke i sjellë fansave të tij momente tejet qesharake.Së fundmi, Avdyli ka publikuar një video tejet interesante, ku shihet me të dashurën e tij në kaffe dhe iu thotBBV jo pa grun tem nuk shkoj kerkun


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *