Mbesa e Shyhrete Behlulit si aktore e serialeve latine


Mbesa e pashmë e Shyhrete Behlulit, Elira Martinaj nuk duket se po merret me diçka dhe muzika nuk shihet të jetë në planet e saj, shkruan “Kosovarja”.

Megjjthatë, asaj i pëlqen të fotografohet dhe ta tregoj vetën në rrjete sociale, ku ka shumë ndjekës.

Elira, ka rreth 70 mijë ndjekës në Instagram, ndërkohë që faqen më nuk e ka private.

Në disa nga fotot e fundit, ajo po duket bash si aktore latine.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *